Snadné způsoby, jak si zrychlit metabolismus

obrázek:bestfactorreview.com

Snažíte se zhubnout, ale pořád to nějak nejde? Vítejte v klubu, hubnutí je proces, který v životě zkusil snad každý z nás. Někdy se to povede lépe, někdy to naopak nejde, to je život. Lidé se často snaží, drží přísné diety, sportují, ale pořád to není ono. Přečtěte si následující řádky. Přinášíme způsoby, jak můžete podpořit svůj metabolismus a zrychlit jej.

Zrychlete své spalování – jezte kořeněná jídla

Studie naznačují, že kapsaicin najdete v chilli papričkách, a právě jejich pálivost může pomoci zrychlit metabolismus. Přidejte chilli do jídla, které máte rádi a pomůžete tak svému metabolismu. Některé výzkumy dále poukazují na to, že kapsaicin může stimulovat mozkové chemické látky.

Zrychlete své spalování – jezte častěji

Jezte pravidelně a několikrát denně. Je dobré jíst pětkrát až šestkrát denně menší porce. Metabolismus se mírně zrychluje při konzumaci jídla, tělo zpracovává to, co právě jíte. Proto je určitě lepší, když se zrychlí metabolismus pětkrát než třikrát denně. Navíc, při pravidelných malých dávkách nebudete mít pocit hladu, ohlídáte si kalorie.

Zrychlete své spalování – přidejte kokosový olej do své stravy

Předběžné výzkumy naznačují, že použití kokosového oleje místo másla, olivového oleje nebo jiného, pomáhá při hubnutí. Kokosový olej zvyšuje spalování kalorií. Mastné kyseliny v kokosovém oleji jsou kratší a rozpustné ve vodě lépe než jiné oleje. Neexistuje žádný přímý důkaz, že kokosový olej pomáhá lidem hubnout, ale může být lepší než různé oleje.

Zrychlete své spalování – cvičte!

Stárnutí je přirozený proces a během něj klesá výkonnost metabolismu. Pravidelné cvičení může pomoci vyrovnat zpomalený metabolismus a pomůže vám udržovat tělo v kondici. Cvičení je navíc skvělé pro mnoho věcí, spalují se kalorie, zvyšuje metabolismus, cítíte se dobře, spokojeně.